lupa nak letak tajuk!

ok,gua dah berada di bumi kl sekarang ni.gua datang kl atas sebab dua benda je,jodoh dan rezeki..dan dua-dua benda ni masih dalam proses.keh keh keh..

tapi sejak gua datang kl ni,gua dah perasan satu benda.gua mudah betul lupa.hari kedua datang kl gua dah sesat.macam tak logik jugak gua sesat sebab destinasi yang gua nak pergi tu bukannya gua tak pernah pergi..dah selalu sangat gua menapak ke sana zaman gua muda-muda dulu.

bayangkan tempat yang sepatutnya ambil masa tak sampai 20 minit nak pergi jadi sampai 2 jam..cilake tak cilake la kesesatan gua..gua syak kalau lagi lama gua sesat,ada chance gua nak tersesat sampai ke colombia.

baru-baru ni pulak,gua pergi tengok wayang,tapi yang peliknya bila gua sampai rumah,otak gua jadi blank bila gua try nak ingat balik jalan cerita yang gua baru tengok tadi tu.kalau cerita bangang xpe jugak gua lupa,ni harry potter kot,cerita yang gua tak pernah miss lagi.

hari ni lagi faking,gua lupa nak hisap rokok.kalau lupa sekejap-sekejap gua boleh terima,ni sampai ke malam gua lupa.dekat-dekat 24 jam jugak la nikotin tak masuk paru-paru gua..kalau ade makwe tengok mesti dieorang kagum..
ni pon masa gua tengah update entri,nyaris-nyaris gua terlupa nak bernafas..kronik tak kronik la kelupaan gua ye dak?

jadi sekarang ni gua nak mintak sedikit pertolongan,ada sape-sape yang boleh tau kenapa gua jadi lupa sampai camni sekali?sape bagi jawapan yang bernas pada fikiran gua nanti gua buat satu entri khas untuk dia..

serius..

20 carutan:

gwa da cakap da...

lu stoned teruk ni lep...

gyahahahaha~

 

gua agak sal umo luw da makin meningkat la beb.. pasal tu luw slalu lupa lam bnyak hal.. keh3

 

gua rasa lu punya niat datang kl tu dah menyimpang dari apa yang sepatutnya..mungkin lu tak semayang sebelum or selepas tgk wayang...mungkin lah!

 

sebab tak ada twitter. kalau ada twitter, semua jalan baik punya. serious ni. jangan nak degil sangat eh.

 

aku syak sebab ko asyik ingat makwe. 2 yg lpe sume bnde lain

 

kau lupa jalan sebab, bukan kau yg drive, member kau yg drive tu yg lupa jalan. pastu ko plak konpiden dgn dia, ko pon tido dalm keta.

rokok? ko lupa beli. ko tido sepanjang hari. penat kot dari pahang ke kl kan jauh.

wayang? ko tertido dalam wayang. almaklumlah sejuk, harry porter terbaru ni plak semakin banyak cakap dari magik kuar makanan kat meja.

dah2 la tido macam penyangak alep oi. bukan travel jauh sampai ke london pon penat kemain lagi.

 

banyak sgt minum air perasa semut -.-"

 

lu tengah angau dengan awek kolumpo ke hape neh ?



gua harap sampai bila bila lu akan lupa nak smoke.
;)

 

kalau orang perempuan yg dah bersalin senang lupa,gua tau jawapannya.

tapi kalau lelaki yg takkan bersalin,lu cube mohon petunjuk dari Allah.

 

ada ape2 yg terlalu byk bermain di minda..atau ape2 yg tlalu dirisaukan??

 

sebab lu bajet artis di mana artis biasanya akan mempunyai PA untuk handle semua benda benda macam ni untuk dia tapi sebab lu baru nak cari rezeki maka lu tak mampu nak hire PA.

dan sebab lu jarang tidur jadi banyak dah sel sel otak lu tak dapat rehat yang cukup so diorang nazak 70 tahun lagi cepat dari umur lu secara hakiki maksudnya diorang dah berumur lebih kurang 101 tahun.

orang macam ni biasanya dah takda kat dunia ni. so lu pandai pandai lah jaga diri.

takde entry untuk gua, siap lu gua boikot selama-lamanya.

PS: ini emotional blackmail. sila ambil serious. orang tua macam lu takleh banyak ketawa sangat.

 

semua punca sebab lu x hisap rokok,
datang kl sedut asap kete je,
tu biol. haha

 

kemain marah joyah, keh keh keh

 

keh3x ~ jodoh sudah marii maaa
jadik lupa2 ingat mende biaseee
yihaaaaaa!


>>___<<

 

gua rase jumlah semut yg tu tertelan dah sampai tahap maksimum.so skng effect dia dah keluar.hoh!

 

penyakit apakah ini? banyak sangat minum air masuk semut kah? ops elakkan

areleaf, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

 

Sbb hari-hari yg lu lupa tu adalah hari lu bagi pinjam otak lu kt lembu~














dan lu lupa yg lu ada bagi pinjam otak lu kt lembu!