tak sabar nak isap rokok terbit fajar esok.

tahun ni memang kompem-kompem gua beraya tanpa makwe lagi..nak cari makwe sebelum sembahyang raya pagi esok nampak sangat kerja tahyul jadi gua postponed je hajat gua tu..harap-harap raya haji nanti ada makwe yang sudi bertamu..perghh..macam cilake pulak ayat gua ye dak?

oleh kerana hajat gua ingin beraya di canada tidak kesampaian,maka seperti tahun-tahun yang lepas gua akan beraya di kuantan pada tahun ini..dan seperti juga tahun-tahun yang lepas,tahun ini juga gua tidak mempunyai spirit untuk beraya..

gua syak spirit raya ni hilang sejak gua sedar adanya diskriminasi dalam pemberian duit raya..tapi jangan risau,tetamu-tetamu yang datang tetap dilayan seperti meriah dan bergaya.jadi silalah datang kalau tidak percaya.

tahun ni gua akan menghentikan pemberian duit raya pada budak-budak yang datang.gua ingat nak bagi mercun bola je sebijik sorang.siapa yang cedera paling bergaya sekali baru dapat duit raya.

pada tetamu dari generasi muda,kita akan melepak depan tivi sambil menonton sarkas macam biasa.elemen-elemen freemason boleh juga dikaji mengikut minat masing-masing.lu orang nak lepak berapa lama pon lepak lah selagi gua masih mempunyai mood..kalau mood tu hilang tiba-tiba,pandai-pandai la cepat-cepat sarung selipar masing-masing di tangga.

pada golongan emas pula,gua rasa cukuplah sekadar menjamu selera di dapur sambil berbincang pasal akhirat.nak bincang pasal rozita che wan pon gua tak marah.tapi kalau dengar dek bini masing-masing jangan pulak nak salahkan tuan rumah..

sempena aidilfitri ini,gua ingin meminta maaf sepanjang kejahatan yang gua lakukan sejak raya kedua tahun lepas.mana-mana kejahatan yang gua lakukan selepas ni gua akan mintak maaf pada raya tahun depan pulak.

oh ye,pada siapa-siapa yang nak datang beraya esok jangan datang sebelum pukul dua sebab lepas sembahyang raya esok gua ingat nak stay terus kat masjid sampai sembahyang jumaat.keh keh keh...





p maafkan s:satu baju raya pon gua tak beli tahun ni..susah-susah,gua beraya pakai baju taekwando je esok..

18 carutan:

hahaha..
tgh mencari makwe ke pakcik?
hoho..

spirit nak raya pun xde jgk ni..
isk..isk..

 

gua raya tahun nie ada awekk... sonok gua... bulan ramadhan tu dapat dia. ekekeke

skang gua beraya dekat canada...

makan lemang mehhhhh

hahahaha

 

gua raya pakai wedding gown tahun ni.

 

hehe,..jom2 ramai2 p canada..haha..




selamat hari raya abg alep..kakakaka!!

 

Selamat hari raya alip!
Selamat bersolat Jumaat jugak..
Aku doakan menjelang raya haji nanti ko akan bertemu makwe baru! yahooo!

 

abah nak raye kt canada ea....hahah!ngok lah abah nie..macam2..selamat hari raye abah..nt nk g sopink nk ikott.hikhik..

 

gua, raye penuh meriah. duit raya bole tahan banyak. nanti kalo agak2 gua dtg rumah lu, lu kena layan gua segedik lu masa kite ber vc. larikkkkkkkkk

 

Gua raya pakai boxer saja tahun ni. Tidur pagi bangun dekat maghrib. Amacam?

 

kalau muke mcm bapak org,xpyh la lu hoping for any duit raya.

 

sebak siot baca lu punya n3 kali ni

 

sebak siot baca lu punya n3 kali ni

 

gua raya pakai suar dalam jer weh.

((ni enyry berilmiah ke??))


>>__<<

 

hahaa~
slamat ari raya bro..

:))

 

Mainlah mercun...barulah bersemangat nk Raya...haha, macam I...kah kah kah...mcm zaman muda-mudos dulu :P

 

rokok membahayakan kesihatan!










































duit raya gua maneeee ?!