gua dan merpati dua sejoli

seorang makwe yang bertudung seperti yuna,berjacket seperti yuna,berseluar jeans seperti yuna tetapi bukannya yuna sedang duduk berdiri dgn pose memeluk tubuh..pakwe di sebelah tidak dihiraukannya.mulutnya muncung,anak matanya berkelip-kelip,sesekali keningnya juga terangkat-angkat.gua dekati merpati dua sejoli itu untuk membusykan body gua..kedengaran mereka berskrip....

"awak memang,kalau saya cakap semua tak betul,semua salah!!",kata sang makwe kepada pakwenya..pakwenya menongkat dagu..

"awak tu yang tak nak mengalah dengan saya,sekali sekala cuba ikut sikit cakap saya..jangan nak ikut degil awak tu je",sang pakwe membalas dgn nada yang perlahan tetapi tegas.

"ooo,dulu masa bercinta takde pon cakap saya ni degil ke keras kepala ke,sekarang pandai pulak macam-macam awak kompelin",bentak sang makwe dengan suara tinggi dan jelas.beberapa orang pejalan kaki memandang sambil menggeleng-gelengkan kepala..

"lu orang jangan nak busy body,gua spinning high kick saje je kang..gi main jauh-jauh",sound gua kepada pejalan-pejalan kaki yang cuba membusybodykan mereka sekali dalam masalah merpati dua sejoli tadi..

"hoi sengal,bukan sekarang ni pon kita bercinta lagi ke?bila masa kita menikah?",tanya sang pakwe kegeraman..gua angguk kepala tanda setuju..si makwe diam membisu..

"dah tu,cepat-cepat la menikah dengan saya!!nak tunggu sampai bila?sampai awak takde tenaga dah?",si makwe cuba mengalihkan topik..gua senyum nipis..

"kalau camni gayanya xnak saya menikah dengan awak,baik saya menikah dengan almy nadia.",provoke sang pakwe kepada makwenya..si makwe pula mulai panas..
"rokok sebatang nak beli pon mintak duit kat orang,ada hati nak menikah dengan almy nadia",balas si makwe dengan padu..kali ini gua pulak angguk kepala tanda setuju dengan point yang diberikan..

makin lama makin hebat pergaduhan merpati dua sejoli itu tadi..mata makin banyak yang memandang..badan gagah gua sudah tidak mampu menghalang pandangan orang ramai..gua hampiri merpati dua sejoli itu dengan niat untuk menyelesaikan pergaduhan mereka sebelum sampai bertikam-tikam..

"wei puaka,gua suruh lu orang pikir nak makan kat mane je,yang lu orang gaduh sampai masuk topik menikah la almy nadia la pasal apa?kang gua lempang dua-dua orang saje je berdamor mulut"


 merpati dua sejoli menikus seraya berpegangan tangan..







macam cilake dua-dua..

24 carutan:

haha...nak isi perut pun leh begaduh ke...

CANTIK ANGGUN MENAWAN

 

gyahahahahahah~

epic fail siyal
baru soh pilih tmpt makan
gyahahahahahahahah~

heyya alephent!
GYAHAHHAHAHA~

 

jap jap. dah kawen ke belom tu? ape pegang pegang tangan ni? mane JAIP??

 

hampagas betul tiga2..

 

ces...faking tol..bertudung pimpin tangan..tapi dh jd perkara biasa.

 

adeh...apa punya cerita la...pasal makan pun jdi bahan...Majlis Agama Islam x main peranan ni...isk2...

 

gua tak salah kan majlis agama ke apa jadah. yang bersalah sebenarnya adalah lu. sebab lu tengking lah mereka berpegang tangan.

 

gua ketawa kecil seraya menyumpah nyumpah bila dh bce smpai habis..

 

adeeeehhhhh

sebab tu je

hahahahahh

 

gua syak... diorang ada masalah nafsu makan... bukan nafsu seks.. percayalah ramalan gua. gua yakin

 

KAHKAH. dengan lu2 skali sengal

 

alah lu sebuk nak kick org..pdhal lu yg sebuk pasang telinga.mane relevannye d ctu?!marah btol wa dbwatnye...keh3

 

bende remeh pon nk gado!
npe tak starlite je pale dorg!



lu tade gepren bole laa cter,
ntah2 nnt lu pon sme, :))

 

hahahahaha...gila sengal ubi..^.^'

 

mkn dlm dow tang nk bli rokok pn mntak org...jtuh ego..hahhh

 

tiga2 gua slide gak nanti..

 

mermaid,puaka dua org 2 jgn kate nak isi perut,isi limpa,isi paru,isi jantung pon dieorg nak gaduh..

j.love,belom lagi la,tu pasal pegang2..bab JAIP gua kurang arif..

hell,gua syak epic die suam2 kuku je..kem slm kt kucing lu..

fiq,apesal gua pon termasuk skali?gua tukang damai pon kene ke?

hiro,memang faking..gua syak lu kene tubuhkan persatuan membanteras pegang2 ni..

 

skupang,tu la,gua syak mak bapak dieorg pon x mainkan peranan jugak..smpai dpt anak bongok cam2..

berd,faking..gua jerkah utk mengelakkan kemungkaran,mane gua tau jerkah gua tu menyebabkan kemungkaran plak..

kelly,lu dh cuba baju pengantin blom?

wanie,alaa..lu ngan laboo pon msti pernah camtu jugak ye dak?

pelatt,lu ramal ade same power mcm sotong x?klu same gua pon yakin jugak..

 

eciz,x elok aok ckp keh cenggitu..kecik hati keh nnti..

aleen,hoi lu tibe2 nak marah gua ape pasal?hal2 gaduh ngan bf jgn bwk ke blog gua..

tia,gua starlite kang x dpt plak gua mkn nnti..gua ade geprens nnti pon tetap brader2 mcm biase..percayelaa..

kechixx,gua dari dulu pikir..ape yg sengal pada ubi?

aminah,arghh..puaka mcm 2 mmg xde ego dh..lu bagi la ayat mkn dalam berbakul pon steady je die lg..

ejat,jgn sampai gua mengamuk kat jalan 3..

iema,lu tuju kat sape tu?gua x baper clear sgt ni..klu tuju kat gua boley gua redi2 nak menyirap..

 

hahahaha..

ala..awat pendek ja crita..ahahaha

awak..jom nikah..ahahaa

 

gua syak lu silap ble lu mtk pndpt dorg suro plh tmpt mkn.

tp, gua plg ske part lu angguk tanda setuju tu. mcm haram. haha.

 

sizuka,gua penat lipat kain smlm..tu yg pendek je..xnak la,lu menikah la dgn cik abg lu..gua nk tggu scarlet johanssen..

zuely,gua malas nak gila kuasa abes sume gua tentukan..xtau plak dua ekor puaka 2 jadi sampai camtu skali..

 

kucing gwa kt uma la

lu bagi ah telegram kt dia
cakap lu kem salam kat dia
boley?

gyahahahaha~