warkah separa sopan

pada malam yang agak suram suasananya ini,gua mengambil keputusan untuk menulis menaip sebingkis warkah.kepada pembaca-pembaca gua,sila hayati warkah ini dengan otak yang dipenuhi dengan oksigen supaya lu orang mampu memaksimakan keupayaan otak masing-masing.


warkah  ini gua tujukan kepada saudara justkhai.mohon maaf dipinta andai warkah ini mengguris hati anda.ketahuilah gua berbuat sebegini untuk kebaikan anda dalam sedar mahupon tidak sedar.tahukah anda kempen yang anda sedang lakukan sangat tidak cool jauh sekali bersikap brader2.apakah jadahnya anda membuat kempen sedemikian untuk menyuruh orang membenderakan blog orang lain?

tahukah anda apakah kegunaan butang pangkah berkaler merah yang terletak di hujung penjuru kanan atas browser anda?ya,butang itu digunakan bila anda merasa meluat membaca blog-blog yang ditakrifkan kotor..kotor macam mana gua tak tahu tapi kalau blog gua ini juga dalam takrifan kotor ketahuilah anda gua cuma seorang kutu bukannya sasterawan negara.

yang penting kelincahan anda semasa mengclick butang pangkah itu.makin lincah anda mengclick maka makin kurang la kejengkelan yang anda dapati.selain itu juga butang pangkah itu boleh digunakan untuk menyelamatkan diri daripada kantoi semasa menonton porno.

gua merasa sedikit pelik apabila anda cuma mahu membenderakan blog silazer.pada hemat gua lebih baik anda membenderakan blog-blog yang lebih jelas zionisnya,yang secara terang-terangan menghina agama kita.jika anda hanya menumpukan pada blog seperti blog silazer maka gelaran jaguh kampung amat mudah akan anda kecapi.

tetapi jika tujuan anda untuk membenderakan hanya blog yang menggunakan ayat-ayat yang kotor maka anda perlu melihat balik pada blog-blog anda..mungkin anda juga prnh menggunakan ayat-ayat yang kotor.ayat yang kotor tak semestinya menggunakan perkataan fakap,hanjing,naharoom, sial,faker dan celaka(oh wait,yang ini anda pernah cakap kan?) sahaja tapi ia lebih kepada apa maksudnya.jika anda menggunakan ayat yang berbunga-bunga sekalipon tetapi orang lain melihatnya kotor maka kotorlah ayat anda.

selain itu gua sedikit musykil bagaimana anda membahagikan masa dengan mengelola sebegitu banyak blog.secara ikhlasnya gua agak kagum kerana gua yang hanya mempunyai sebuah blog ini pon terkejar-kejar untuk mengupdatenya..gua ingin memberikan sedikit nasihat,ambillah sedikit masa untuk mencari makwe kerana sesungguhnya blog tidak boleh dibuat makwe apetah lagi untuk ditiduri.

tetapi jika anda sudah mempunyai makwe,gua ucapkan berkalung tahniah.moga selamat duduk ke bantal empuk di depan tok kadi.satu lagi nasihat gua ialah ambillah masa untuk mengenal kelemahan diri sendiri.mcgyver itu tidak perfek,hitler itu tidak perfek,fabio capello itu tidak perfek,gua ini tidak perfek dan justkhai itu juga tidak perfek.

nampaknya masa sudah mencemburui kita kerana perlawanan germany menentang ghana akan bermula sebentar sahaja lagi.janganlah anda sentap membaca warkah gua ini kerana hanya nyah yang selalunya sentap.gua datang untuk menakluk cinta dan bukannya untuk menghancurkan hati tapi jika hati anda terguris maka anggaplah itu satu kelemahan gua..(ayat ni gua ambek dari cerita shah rukh khan,citer yang mana satu gua dah lupa)

sekian terima kasih.





p tikam s:warkah ini mungkin nampak macam gay sebab gua cuba buat ayat yang sesopan habis.

29 carutan:

fuck

ini ayat berbunga
gwa nak jual!
[mintak izin]

kalau si justkontol tu xpaham gak gwa xtau la...

gyahaahahahaahah~

 

brader remy....;

sesungguhnya gua gelak tekekek kekek baca warkah lu nih.





gua ske gle ayat ni ".... membenderakan blog org lain?"

waklu! HAHA.. bendera lah sgt. sumpah sopan!!

 

gua hari2 tido dengan blog gua. okeh je. cool je.

takde pakwe gua okeh je. gua okeh beb. ok je ni. hish lu ni. gua ok la beb takde pakwe sbb gua ade blog!



hi justkonsss, lu pun mesti tido dgn blog lu hari2 kan? tp gua baru berape kali je masuk blog lu. hahahah!

ohmedia lu tu mostly macam kosmo! dgn metro je. ai don laike!

 

direct!!!


lu manusia yg berterus terang yg gua penah jumps....


kalau tak terasa jugak tak taw la kan....

 

heish! tak jadi gua nak komen..

[eh, dah terkomen dah.. haha..]

tapi gua nak cakap benda lain tadi.. Hmm..

 

bahahahahaha! bahasa sikit punya cantik... aku siap kene garu2 kepala sambil termenung segala nak abis baca entry neh. justgay justgay... kesian. xde life punya org.

 

Oh! Sopannya.. Tenang jiwa gwa membaca entry ni..

 

aku nak kutuk hellioz dgn jk blh x.
boleh up trafik

 

walllawweehh..
ayat teguran gile cool ni beb...
=)

take care ok.

 

may i laugh? hahahahahhaa....

feewitttt............ hebat !!

entri nie aku ambil dari perspektif nasihat yang terbaik.. kalau si JK tue x insaf jugak.. mmg xtahu nak cakap apa lah..

 

Giler sopan!

muahahha..

 

muahaha.elok sgtlah lu berfrenship dgn helioz 2.seswai sgtla apa adenye.warkah lu nih munusuk kott...sopan tapi sinis.arghh!!mkn dlm.keh3
btw,tompang singgah blog mu ini ye.
^_*

 

gua tu apa? gua niah?

hee

 

hellioz,lu nak jual jangan letak harga murah-murah sangat tau..

kelly,lu ni cuba sapot gua sikit..bukan selalu gua jadi sopan..

j.love,lu boley ajar gua camne nak tido dgn blog x?

ayue,gua bukan jenis plastik..gua cakap ape yg gua rasa..

hanes,lu nak cakap mende??malu2 plak..hahahha..

iss,bahasa kene cantik..sama dgn hati gua jugak..hahaha..

whoopz,sopan kan?gua pon tenang je masa menaipnya..

wan perlis,ikut lu..gua tak paksa..tapi klu lu xde nuff mcm gua baik xyah..xde ape dpt pon klu trafik menaik..

lumut,ok thanks(sambil tunjuk thumbs up laju2)

zoro,gua terpaksa guna kaedah sopan camni sbb gua tgk kaedah lain mcm x jalan sgt..

aujinz,malu laaa..lu puji gua melampau sgt..hik hik..

aleen,gua sebenarnya x berkwn pon dgn hell tu..tp die dh beria sgt nak kwn dgn gua jadi gua terima je la...

lilacfla,bukan..gua santubong..

 

benderakan blog org ialah hobi dia. dengan geng2 dia pun sama.!

 

alep, tetiba je gua jadi malu2 bila nampak hellioz.. wahaha..

 

lu tulis macam mana pun kalau hati dia bongkak, tetap tanak terima jugak nasihat lu ni. heh

apa2 pun, nice entri.

gua rasa gua tak boleh buat entri sebaik lu

 

ini warkah berlagu pilu...
gua tengok perjalanan/perjuangan nie hampir ke penghujungnya...
sebelah sini dah makin elok...

sebelah sana entahlah...kontol ke kontrol? ego xabis...

 

Dia mau blog gay hanya dia seorang

silazer adalah pesaing

mungkin dia syak hellioz juga gay

sebab tu dia benderakan blog hellioz juga

ehh lantak lah

hi abg, miss me? hahahaha

 

ngade2 hanis neyh
gwa tenyeh senduk baru tau
gyahahaahahahaahaah~

 

amoi,gua syak dulu dia pengawas yang keje naekkan bendera time perhimpunan 2..

hanes,jgn malu2..lu ngorat je die..same2 single xpe..

sigg,lu jgn puji gua sgt..nanti ape plak org kate..lgpon lu lg terer dari gua..

marcello,gua nak kejar ego dia sampai mana dia boley pegi..

wanie,nasib baik gua bukan gay kan sayang?hahahhaaha..

macy,thanks yaaa..

 

aiyark!
nk tau x tia bru jeh semlm pegi umah abg tia,
abg tia ckp blog dye cool,
then kebetolan lu plak ckp cm neh,
wa tgk r blog dye! chaitt! pooodahh! ntah hape2!
(abg tia tade blog, so dye buta blog sket)

wa respect lu derr!
:)

 

aiyark!
nk tau x tia bru jeh semlm pegi umah abg tia,
abg tia ckp blog dye cool,
then kebetolan lu plak ckp cm neh,
wa tgk r blog dye! chaitt! pooodahh! ntah hape2!
(abg tia tade blog, so dye buta blog sket)

wa respect lu derr!
:)

 

tia,respek tak respek la lu kat gua smpai dua kali lu komen..agak tacing gua di situ..

 

omaigod!
gyler btol,
tia xsengaje tuh , :)
ske tekan byk kali,
tataw plak effect dye smpai de org ley respect,
ekekeke ;D

 

terbaikkk ahhh
sepenuh jiwa aku baca ni... :)

 

areleap.. aku nak tanya ni..

sape yg ko tegur ni? aku nak tgk blog dia.

takyah approve aku punya komen ni.

nak sms ko no fon takde pulak.

 

tia,alaa..lu ckp je lu mmg nak bagi dua kali..xyah nak malu2..

dahlia,lu jgn bace sepenuh jiwa sgt..simpan sket len kali..

sharina,eh gua terapprove plak..hahhaha..lu gugel je nama dia,kompem kuar..die femes bukannye kutu mcm gua ni..