nak hisap dadah biar macam orang pandai sikit

masa gua buat keputusan nak pergi north carolina itu hari,ada dua tiga orang puaka ni dah merayu-rayu suruh gua pikir balik keputusan gua tu..bukan setakat merayu,yang blacmail nak sebarkan gambar-gambar gua pon ada.punyala dieorg taknak kehilangan gua.so selepas ditolak-tolak,dilambung-lambung,dijentik-jentik,dicubit-cubit,diaikido aikido gua telah buat keputusan untuk menangguhkan dulu niat gua untuk ke hutan north carolina..harap semua dapat menarik balik ugutan-ugutan yang telah dilemparkan.




berbalik pada entri sebenar gua,gua selalu cakap jangan hisap dadah,jangan hisap dadah.tapi ada jugak yang degil.jadi pada sesiapa yang masih degil untuk menghisap dadah,gua ada sedikit pesanan untuk lu orang.yang hisap dadah boleh teruskan pembacaan,yang tak hisap dadah pergi la buat apa-apa..masak-masak meggi ke,tengok tivi ke,jahit langsir ke,bela atap rumah ke,x kisah la apa-apa..jangan lu orang pergi hisap dadah jugak sudah.

jangan hisap dadah kat rumah flat atau apa-apa rumah yang mempunyai ketinggian melebihi setingkat.lu orang hisap dadah kompem-kompem lu orang 'high' kan..tak 'high' tak pulak namanya dadah ye dak..bila badan lu dah luar kawalan secara autometiknya lu akan jadi manusia paling bengap.rumah flat 30 tingkat pon lu orang nampak macam kat padang je.untuk mengelakkan badan lu berkecai jatuh dari bangunan,sila hisap dadah cuma di kawasan yang berparas rendah.

jangan hisap dadah di kawasan berair seperti lombong,paya,sungai,laut,longkang maha dalam atau tab mandi.sekali lagi gua cakap bila lu jadi manusia paling bengap,ikan sekilau pon lu orang nampak macam ikan duyung..pastu sorang-sorang terjun tiruk.apa lu orang ingat kutip penagih dadah dah kembung-kembung satu pengalaman indah ke?

jangan hisap dadah dalam rumah yang ada family lu orang..cilake apa lu nak hisap dadah lu hisap la sorang-sorang,jgn babitkan family plak.bila matbond jumpa dadah dalam rumah semua orang yang ada dalam rumah tu akan jadi saspek..tak kesian ke kat mak ayah lu dah tua-tua nak kene gari lagi?camne air muka dieorang?kesianla bapak lu xley kuar mengeteh dah..

jangan hisap dadah pastu bawak kenderaan..tak kisah la kereta ke motor ke teksi ke bas ke asalkan nama kenderaan jangan bawak.jangan sampai habes anak-anak,bapak-bapak,mak-mak,suami-suami,makwe-makwe,pakwe-pakwe orang habis lu langgar..lu nak jahanam biar sorang-sorang..gua harap takde penagih dadah yang bawak kereta kebal..gua harap sangat ni..

jangan hisap dadah pastu berkeliaran di khalayak ramai..cilake camni memang ramai..lu ingat communication skill lu org di tahap maksima ke kalau tengah high?dah tau tengah lalok duduk diam-diam..orang tengok orang mengumpat."eh tu bukan anak polan si polan ke?"tak ke dah dapat dosa orang tu..dem betei..

last skali,jangan hisap dadah bila lu takde apa-apa sebab untuk hisap dadah..cari satu sebab yang tak boleh dipertikaikan orang pastu baru hisap dadah..camtu takde sape yang nak larang pon.kalau boleh gua nak cakap jangan hisap dadah terus,tak ke banyak lagi benda lain yang boleh hisap.lollipop ke sugus yang panjang-panjang tu ke,choki-choki ke,rokok ke.ok cukup sampai situ sebelum orang boleh salah faham..


gua pernah tanya sorang puaka,kalau hisap dadah selalunya nampak apa?dia kata kalau hisap dadah boleh nampak gajah kaler pink..







beli dadah mahal-mahal pastu boleh tengok gajah kaler pink je?lu orang memang genius!

39 carutan:

hahaha gajah kaler pink? bleh wat maskot time kawen nnt

 

gajah pink comey. ke itu babi ek?

 

ngeks.. wahaha.. wa baca sampai habis entri lu yang satu ni walaupun wa tak hisap dadah. wa ni ubat tido pun tak amek walaupun wa bole tak dapat tido sampai 3 hari seteret...

 

waklu..gajah pakai t-shirt..terbaek..ahhahahha

 

aritu gua penah tgk banner "Mari Menderma Dadah"...apa crita tuh...lokasi gua kena rahsiakan la di atas sebab musabab yg xboleh dielakkan...

 

bak kata samy vellu : jgn isap dada..hehe

 

gajah pink?? errr . tringin la plak nk tgk . haha .

 

Dadah apa yang boleh nampak Lisa Surihani tak pakai baju? Kalau ada roger2 gua la.

 

dadah tu ape??


cmni ke cre nk komen weh?? haha

 

apebende la j.love neyh
kantoi busuk je
gyahahahaaha

member gwa high nampak neraka beb
teros tobat...

gwa gelakkan je
ade kt n3 gwa

sumpah klaka

dia cerita kt gwa dengan penuh perasaan lu tau x....

gyahahahahahahahaahh
camtu la gwa gelak kat muke dia

gwa cakap camni
"PADAN MUKE LU!" sambil gelak..
gyahahahahahahahahaah
hamekkaw sedas dua...
gyahahahahaahahaah~

 

lu mesti terharu lu punye komen lebih 30 dah. kan kan kan kan?

 

mane komen gwa semalam?

babi hilang plak....
gyahahaahahha~

gwa ade cite pasal ni gak..

lu ushar...
http://hellioz.blogspot.com/2010/05/when-friend-of-mine-visited-hell-all-by.html

gyahahahahahahah~

 

gwa nak spam gak ah nanti
cibs pnye jenabebeyh
gyahahahahaahaha~

 

malakey,lu ingt mcm hari sukan sekolah ke nak ade maskot2 ape bagai..

gsp,gajah la..mana dtg babi plak..hahhaha..

j.love,fakap fakap fakap!!!lu tau x lu dh kecewakan hati gua..drag asyik tgk muka lu jee..

hanis,ohh..tu mcm saiko gua syak..

harry,2 gajah sarkas..x kool..

miro,gua syak mamat wat banner tu tgh bwh pengaruh dadah masa siapkan banner tu..

aren,lu jgn ikut sgt org tua tu..dh nyanyuk tu gua syak..

farah,err..nak tgk lu gi hisap dadah cpt..

farouk,ok2..nnti gua try tnye budak2..klu ade gua roger..

kelly,lu gugel la..skrg ni cara nak buat dadah pon ade kt gugel 2..

hell,gua syak bdk2 kuantan ni ambek dadah yg jenis boley tgk gajah pink je kot..

j.love,ahhhh..lu lagi!!

hell,lu giler ke hape..gua x approve camne nak ade..bwk2 gi ambek wuduk ar hell..

ejat,gua stuju tanpa bangkangan..

hell,cilake..lu dh berjangkit ngan j.love..menyirap2...